Malerfirmaet Selund

En af vores mange kompetencer er malerarbejde i forbindelse med forsikringsskader

Har du haft en skimmel, brand-, sod- eller vandskade, der har gjort skade på dine vægge, lofter eller andet, kan du trygt kontakte os
Læs mere om forsikringsskader

Udbedring af forsikringsskader er en fast del af vores arbejde

En af vores mange kompetencer er malerarbejde i forbindelse med forsikringsskader. Har du haft en skimmel, brand-, sod- eller vandskade, der har gjort skade på dine vægge, lofter eller andet, kan du trygt kontakte os. Vi har faste servicefolk, der servicerer vores kunder inden for forsikringsskader og behandler alle vores opgaver professionelt med kunden i fokus.
Vi har mange års erfaring i malerbranchen og dermed den nødvendige ekspertise og viden der sikrer at, en forsikringsskade bliver udbedret så præcist som muligt. Rådgivning og hjælp til forsikringsskader er noget, vi har arbejdet meget med de sidste 15 år og har dermed en stor viden på området. Ved hjælp af vores store netværk af samarbejdspartnere, har vi mulighed for at hjælpe jer igennem hele processen med alle faggrupper
Vi maler for både boligforeninger, kommuner, boligselskaber og mange flere. Vores firma kommer gerne rundt på Sjælland heriblandt både Roskilde, Køge og København.
Ønsker du at høre mere om et samarbejde, er du velkommen til at ringe på telefon 30 54 80 87 eller skrive en e-mail til info@selund.dk.

Kontakt os gerne

Du er velkommen til at ringe på telefon 30 54 80 87, eller skrive en e-mail til info@selund.dk.
Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen herunder. Vi svarer naturligvis tilbage hurtigst muligt.

    Top