Malerfirmaet Selund

Malerfirmaet Selund A/S har flere års erfaring inden for maling af trapper og trappeopgange i boligselskaber samt i nye og ældre boligejendomme

Op og ned af trapperne hver dag med sne, jord og sten under skoene slider på en trappeopgang. Trapperne kan hurtigt se ældre og slidte ud. Det giver desværre et forkert indtryk af resten af ejendommen.
Læs mere om trappeopgange

Vi maler din trappeopgang, hvad enten du er kommune, erhverv eller boligforening

Malerfirmaet Selund A/S har flere års erfaring inden for maling af trapper og trappeopgange i boligselskaber samt i nye og ældre boligejendomme. Vi garanterer jer altid den bedste service og kvalitet med et tilbud om professionel rådgivning vedrørende farvevalget af trappeopgange. Desuden er vi garant for et professionelt malerarbejde i forbindelse med trapperenovering, hvor kvalitet, sans for detaljer og grundighed er nøgleord.
Vi maler din trappeopgang, hvad enten du er kommune, erhverv eller boligforening. Hos os er det ligeledes muligt at lave en løbende vedligeholdelsesaftale vedrørende maling af trapper og maling af opgange. Sammen sætter vi vedligeholdelsen og økonomien i system
Vi bruger udelukkende professionelle produkter fra de bedste grossister i landet, hvilket i kombination med vores medlemskab af Danske Malermestre er din garanti for et Selund slutprodukt i 1. klasse.
Ønsker du at høre mere om et samarbejde, er du velkommen til at ringe på telefon 30 54 80 87, eller du kan skrive en e-mail til info@selund.dk.
Vi maler for både boligforeninger, kommuner, boligselskaber og mange flere. Vores firma kommer gerne rundt på Sjælland heriblandt både Roskilde, Køge og København.

Kontakt os gerne

Du er velkommen til at ringe på telefon 30 54 80 87, eller skrive en e-mail til info@selund.dk.
Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen herunder. Vi svarer naturligvis tilbage hurtigst muligt.

    Top