Malerfirmaet Selund

De seneste 15 år har vi malet mere end 5000 vinduer

Det garanterer jer som kunde, at det er malersvende med erfaring og flair for professionel vedligeholdelse, som tager sig professionelt af jeres vinduer.
Læs mere om maling af vinduer
vinduesistandsætelse

Jævnlig maling af vinduer kan forlænge levetiden på vinduer

I Danmark kan især vejret være hårdt ved vinduerne. Derfor kræver de en løbende vedligeholdelse. De skal tjekkes jævnligt for afskalninger, solsprækker og råd. Er I i tvivl om standen af vinduerne? Eller om der er behov for maling af vinduer udendørs? Kontakt os gerne  – så kommer vi ud for at tage en dialog om stand, behandling og pris.
Glem heller ikke, at vinduer skal males både ind-og udvendigt. Vi rådgiver gerne om både det ene og det andet. Vores ærlige vurdering af jeres vinduer, sammenlagt med vores erfaring i netop maling af vinduer indvendigt og udvendigt, giver jer det bedste resultat.
Med mere end 100 vinduesrenoveringer i alle størrelser, har vi samarbejder med både stillads, lift, vinduespudsning og tømrerfirmaer. Alt hvad der skal til for at få din vinduesistandsættelse sikkert i mål.
Også maling til vinduer er en vigtig bestanddel af et godt slutprodukt. Vi bruger udelukkende professionelle produkter fra de bedste danske grossister, hvilket i kombination med vores medlemskab af Danske Malermestre er din garanti for et slutprodukt i 1. klasse.
Vi maler for både boligforeninger, kommuner, boligselskaber og mange flere. Vores firma kommer gerne rundt på Sjælland heriblandt både Roskilde, Køge og København.
Vil du vide mere om vinduesistandsættelse af en professionel maler eller ønsker du, at høre mere om et samarbejde? Du er velkommen til at ringe på telefon 30 54 80 87  eller skrive en e-mail til info@selund.dk.

Kontakt os gerne

Du er velkommen til at ringe på telefon 30 54 80 87, eller skrive en e-mail til info@selund.dk.
Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen herunder. Vi svarer naturligvis tilbage hurtigst muligt.

    Top