Malerfirmaet Selund

Malerfirmaet Selund A/S har erfaringer med totalentrepriser i Roskilde, Køge og København

Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere i mange faggrupper. Vores mange års erfaring i malerbranchen sikrer et godt forløb, fra første tilbud til det afsluttede malerarbejde.
Læs mere om totalentrepriser

Vi styrer hele processen i mål

Er du rådgiver, medlem af en bestyrelse i en ejerforening eller et boligselskab, som har brug for hjælp med projektering og udførelse af maleropgaver? Malerfirmaet Selund A/S fungerer som sparringspartner med en professionel tilgang til maleropgaverne. Tøv ikke, hvis der er behov for et tilbud på totalentrepriser - vi har et stort netværk af samarbejdspartnere i mange faggrupper. Vores mange års erfaring i malerbranchen sikrer et godt forløb, fra første tilbud til det afsluttede malerarbejde.
Vi kan desuden hjælpe med at finde de rigtige MBK eller MBA-beskrivelser til jeres projekt eller til udarbejdelse af materiale til eksterne samarbejdspartnere, hvis der er behov for det. Malerfirmaet Selund A/S har erfaringer med totalentrepriser i Roskilde, Køge og København. Vi har adresse i Køge, og tager gerne opgaver på hele Sjælland.
Vi kan ligeledes både hjælpe med prissætning til budgetter og efterfølgende udførsel af malerarbejde. Igennem vores store netværk af samarbejdspartnere og underleverandører, sikrer vi den bedste håndværksmæssige kvalitet igennem hele entreprisen.
Hvis du søger en samarbejdspartner, der leverer tæt og seriøst samarbejde med fokus på dig som kunde, er du velkommen til at ringe på telefon 30 54 80 87 eller skrive en e-mail til info@selund.dk
Vi maler for både boligforeninger, kommuner, boligselskaber og mange flere. Vores firma kommer gerne rundt på Sjælland heriblandt både Roskilde, Køge og København.

Kontakt os gerne

Du er velkommen til at ringe på telefon 30 54 80 87, eller skrive en e-mail til info@selund.dk.
Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen herunder. Vi svarer naturligvis tilbage hurtigst muligt.

    Top