Malerfirmaet Selund

Malerfirmaet Selund er din trygge samarbejdspartner omkring hovedentrepriser

Med mere end 15 år som tilbudsgiver på utallige projekter, garanterer vi seriøse input i forbindelse med fremsendt udbudsmateriale og projekter; store som små.
Se hvad vi tilbyder

Vi er garant for et seriøst samspil fra start til slut

Som kunde hos os kan du være sikker på faglig sparring, at få indfriet dine forventninger og få et professionelt malerfagligt arbejde, som afspejler vores mange års erfaring.
Når du henvender dig, tager vi en kort dialog omkring dit konkrete behov samt en uforpligtende samtale om din opgave. Er der behov for besigtigelse, stiller vi gerne vores kompetencer til rådighed og kommer gerne ud og gennemgår arbejdet inden for en rimelig tidshorisont.
Vi er medlem af Danske Malermestre og er bosiddende i Køge, og har lavet mange hovedentrepriser i både København, Roskilde og på hele Sjælland.
Vi deltager også gerne i store som små licitationsopgaver. I forbindelse med den type opgaver bestræber vi os altid på at byde ind med konkurrencedygtige priser. Vores kunder tæller både kommuner, almennyttige boligselskaber og ejerforeninger i alle størrelser.
Hvis du leder efter en erfaren og seriøs medspiller omkring malerarbejde, er Malerfirmaet Selund den rigtige samarbejdspartner for dig. Vi leverer professionelt malerarbejde i øjenhøjde. Hver gang.

Kontakt os gerne

Du er velkommen til at ringe på telefon 30 54 80 87, eller skrive en e-mail til info@selund.dk.
Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen herunder. Vi svarer naturligvis tilbage hurtigst muligt.

    Top